Over ons

Nick
Nick werkt vanaf 14 jaar in de horeca maar stond als klein jongetje al vaak in de keuken bij moeders. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende restaurants in omgeving Eindhoven. Hij is een gepassioneerde chef-kok met een liefde voor de Italiaanse keuken. Hij heeft naast de koksopleiding ook de opleiding tot leraar consumptieve technieken gevolgd. Hierdoor kan hij zijn passie overbrengen naar een nieuwe generatie.


Rebecca
Rebecca werkt vanaf 16 jaar in de horeca. Als serveerster in een strandtent, keukenhulp bij La Place of als gastvrouw bij evenementen. Na het volgen van de studie Hoge Hotelschool in Maastricht, altijd werkzaam gebleven in de gastvrijheidssector. Naast haar professionele loopbaan is ze ook gepassioneerd thuisbakker. Zo heeft ze bijvoorbeeld in een jaar een heel bakboek (175 recepturen) gebakken en daarmee veel ervaring opgedaan. Daarnaast volgt ze met regelmaat cursussen om hierin nog beter te worden. Deze kennis geeft ze graag door aan de kleine bakkers onder ons door middel van de kinderfeestjes.